Thursday, November 11, 2004

I Love You Just The Way You Are

JUST THE WAY YOU ARE
(Billy Joel)

Don't go changing, to try and please me
You never let me down before
Don't imagine you're too familiar
And I don't see you anymore

I wouldn't leave you in times of trouble
We never could have come this far
I took the good times, I'll take the bad times
I'll take you just the way you are

Don't go trying some new fashion
Don't change the color of your hair
You always have my unspoken passion
Although I might not seem to care

I don't want clever conversation
I never want to work that hard
I just want someone that I can talk to
I want you just the way you are.

I need to know that you will always be
The same old someone that I knew
What will it take 'till you believe in me
The way that I believe in you.

I said I love you, and that's forever
And this I promise from the heart
I could not love you any better
I love you just the way you are.

Ada crita yang menyentuh perasaan gw banget kemaren. Sari, my best-friend (gw en dia ibarat garam dan sayur), cerita tentang hal2 yang bikin gw sadar..kalo lo bener2 sayang sama seseorang you really2 should love him the way he is..

well, it's kinda old-fashioned phrase I know..tapi gw baru bener2 nyadar itu tuh bener dan mungkin untuk dilakukan..it happened to Sari, the one who always think in a logical way..jauh dari romantis..bisa menerima seseorang apa adanya.

Gw ga akan bilang apa itu sih..in case someday gw akan publish blog gw (seperti biasa, sangat optimis!)..but fyi it's a big thing lah...berbahagialah pria yang mendapatkan wanita seperti Sari...gw sedang belajar menuju kepribadian yang seperti itu...hopefully!!

Anyway, the song above is one of my favorite song..and it's going to be sung in my wedding reception..he3x..

posted by ketket | 7:49 PM
1 Comments:
2:50 AM Blogger sari said...

Katriiinn... hiks.. gw jadi terharu menemukan nama gw di benda ini, tau gw selalu berfikir "love U just the way U are" itu bukan hal baik tp hal yang bodoh.. U know lah.. kayaknya tiap kali gw suka sama orang pasti aja gw akan serahkan seluruh hati gw buat dia, gw akan korbankan apa aja dech buat orang itu dan even I Know the worst thing about him pun gw teteeep aja terima dia apa adanya, tp selama ini gw gak pernah berfikir itu hal yang baik, gw malah merasa itu salah satu kekurangan terbesar gw karena bagaimana pun pada akhirnya yah gw kecewa-kecewa juga.. tp setelah baca kata-kata puitis dari miss katrin di bawah ini (ciehhh..) gw gak akan menyerah.. gw yakinlah pada akhirnya akan ada pria yang juga bisa "love me just the way I am.. "

 

Post a Comment

<< Home

Who am I?
Katrin's Profile
Female, 26 yr, Jakarta

Archives
November 2004
December 2004
January 2005
February 2005
March 2005
April 2005
May 2005
June 2005
July 2005
August 2005
September 2005
October 2005
November 2005
December 2005
January 2006
February 2006
March 2006
April 2006
May 2006
June 2006
July 2006
August 2006
September 2006
October 2006
November 2006
January 2007
March 2007
July 2007
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
February 2009
December 2009
February 2011
April 2011
May 2011
August 2011
Photos
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from Ketket. Make your own badge here.

Other Stuffs
Who Links Here
JANGAN ASAL COPY PASTE..
Follow me on...
  • Facebook
  • Twitter
  • Side Blog


    Talk to Me!



    <1--end here -->